diumenge, 28 de febrer del 2021

Excursió al castell de Montsoriu

 Benvolgudes famílies!

Ja fa uns dies, dins del marc del projecte de l'edat mitjana, vam començar a estudiar els castells medievals: quina funció tenien, com i on estaven construïts, quines eren les seves principals parts i quines persones en feien ús. A través de l'ús dels Chromebooks, els nostres ordinadors, vam poder realitzar una cacera del tresor per aprendre i conèixer la vida als castells. La cacera del tresor és un recurs educatiu que presenta les activitats a realitzar en format pàgina web i amb l'ajuda de diversos recursos (vídeos, documents, pàgines web...) s'han d'anar superant diverses activitats per arribar a l'activitat final. La practicant de magisteri Paula Carreras Manera va agafar aquest tema com a projecte de pràctiques i va crear ella aquesta cacera. Li enviem un agraïment ben gran per la feina feta, ja que sense ella no hagués sigut possible. 



Un cop fet això, i com ja sabeu, els darrers dies hem tingut la gran oportunitat de realitzar l'excursió al castell de Montsoriu, un castell situat a Arbúcies, molt ben conservat i restaurat, originari del segle XI, molt important en el seu temps per la seva situació estratègica i seu principal dels vescomtes de Cabrera. La visita guiada que ens va realitzar el personal del museu de la Gabella d'Arbúcies va ser molt interessant i vam poder seguir aprenent dels castells i la vida a l'edat mitjana.


Us deixem un recull fotogràfic perquè pugueu veure com vam viure la visita. Cliqueu a l'enllaç que trobareu a sota per poder-lo veure. Esperem que us agradi!

Fotografies de la sortida del castell de Montsoriu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada